English

Tek sam sad živa

Objavljeno, 22.4.2020. | Blog/Vlog

There is a New World rising. We have been given the chance to become NEW, and to explore the possibilities, to acknowledge who we truly are. What if creating life was always about the energy? Now is the time to BE IT. The whole world stopped for us to change.

Nina Skorup

Hoćete li radije plivati u svojoj lokvici sranja ili u olimpijskom bazenu mogućnosti? 

“Da, ali” je izgovor, priča koju ste prodali sami sebi. Želite nešto izvanredno? Idemo!

Postoji klas (tečaj, radionica*) koji ruši temelje ograničenja u vašem životu i otvara prostor beskrajnih mogućnosti za koje ste oduvijek znali da postoje samo niste znali KAKO do njih.

Za vrijeme mog prvog Temeljnog klasa* osupnuto sam skužila da imam dvije opcije – jedna je bila da popušim dijagnozu kao istinu i da umrem, a druga je bila beskonačno polje mogućnosti koje se počelo otvarati i za koje sam oduvijek znala da je tu (samo su svi mislili da sam luda).

Tad sam bila Nemo u trenutku kada mu je Morpheus dao crvenu pilulu i skužila sam matricu ograničenja u kojoj sam živjela.

Nakon samo četiri dana klasa bila sam NOVA. Hodala sam svijetom kao da sam prvi puta ovdje. Što je najluđe – sve je bolje i bolje i bolje…

Nina Skorup CF (facilitatorica, voditeljica klasa) je raketa iz budućnosti. Njezina supermoć je vidjeti budućnost koju drugi ne vide, ići tamo gdje drugi ne idu (jer ni ne mogu) i stvarati mogućnosti izvan svih ograničenja. Osnažila me da budem snaga koja jesam i da izađem iz stanja žrtve osakaćene košute koju su lovci pogodili u dupe i koja se od života skrivala se u šumi čekajući spas.

Tek sam sad živa.

I kako može biti još bolje?

Share to:

Pretplati se!

Pretplati se na blog putem e-pošte i budi obaviješten o novim člancima

Slažem se da se ova e-mail adresa koristi za prijavu na newsletter