English

Dobrodošli u svijet beskrajnih mogućnosti

Objavljeno, 9.12.2019. | Blog/Vlog

ŠTO AKO JE STVARNO SVE MOGUĆE?

Moj život se potpuno promijenio, od zero to hero. U samo četri mjeseca. Došlo je vrijeme za potenciju, isteklo je vrijeme za patetiku. Nisam više žrtva već sam snaga. Drugačije hodam. Drugačije govorim. Umivam se s obje ruke. Presvlačim sama posteljinu. Usisavam. Perem suđe. Opet kuham. Nisam više umorna. Dan mi traje kreativnih 12 sati. Planer mi je krcat do travnja. Ne pada mi na pamet ne mogu, ne znam i teško mi je. Budućnost je fenomenalna.

Nina Skorup , hvala ti što si snaga i sve što ti jesi. Osnažuješ me da budem više nego što sam ikada mislila da mogu biti, da biram mogućnosti a ne ograničenja, da kreiram svoj život, da vjerujem da znam da znam, da vjerujem u svoje sposobnosti, da se usudim biti čudna i drugačija i da budem to što zaista jesam, bez obzira na prosudbe drugih.

Sada ovo pišem u Bernu, Švicarskoj, nakon Access Bars i Foundation class-ova koji su mi opet promijenili život. Ninina facilitacija i class-ovi otvorili su mi prostore sasvim novih mogućnosti. Odsad radim ono za što sam rođena. I pitam se, što je sve još moguće? I kako može postati još bolje?

Što ako se STVARNO SVE može promijeniti u samo 5 dana??

Dobrodošli na ACCESS BARS® Class 18. 12. 2019. Zagreb, studio Chekhov, Teslina 10

Class Facilitators: ANĐA MARIĆ BF i NINA SKORUP, CF, BF, CFWM

Access Bars® je set od 32 točke na glavi koje kada se nježno dodirnu, stimuliraju pozitivne promjene u mozgu i s lakoćom otpuštaju. Access Bars je nježna, efikasna i neinvazivna tehnika koja otpušta fizička i mentalno/emocionalna ograničenja u tijelu i donosi više lakoće u svim područjima života.

Što Bars može kreirati za Vas?

– poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja

– veću mentalnu jasnoću i smanjenje stresa

– veću motivaciju i lakšu komunikaciju

– značajno povećanje osjećaja radosti, sreće, zahvalnosti, ljubaznosti i mira

– dublje opuštanje sa svim pozitivnim efektima koje donosi

– veću intuitivnu svjesnost

Access FOUNDATION class, 19. – 22. 2019

Class Facilitator : NINA SKORUP, CF (Access Consciousness Certified facilitator), BF, CFWM

Tisuće ljudi diljem svijeta stvorili su život kakav su oduvijek željeli koristeći pragmatične alate Acess Consciousness-a s kojima ćete biti upoznati na Foundation Class-u. Foundation class-ovi su dizajnirani da vas osnaže kako biste mogli promijeniti bilo što i sve što želite u svom životu. Dobit ćete cijelu “kutiju” alata koji će vam omogućiti da demolirate temelje ograničenja iz kojih tako često funkcioniramo i pomoći vam da stvorite nove temelje beskrajnih mogućnosti, kako biste mogli stvarati život kakav zaista želite. Je li sada vrijeme da odaberete sve za što ste rođeni da budete?

Upite i prijave šaljite na accesspossibilities2020@gmail.com

Share to:

Pretplati se!

Pretplati se na blog putem e-pošte i budi obaviješten o novim člancima

Slažem se da se ova e-mail adresa koristi za prijavu na newsletter