English

BARS i Foundation class u Zagrebu

Objavljeno, 7.1.2020. | Blog/Vlog

Prošlo je samo 5 mjeseci a izgleda mi kao nekoliko godina. Penjem se na treći kat bez stajanja, ponekad razgovarajući na telefon, bez da sam zadihana. Umivam se s obje ruke i opet volim prati kosu sama. Godinama sam šutjela a sada imam pravi pitch dok pjevam. Moj govor je normalan, popravila mi se dikcija. Možda još ima nade da postanem glumica? 🙂 Često se smijem jer sugo nisam bila ovako vesela.

Zaboravila sam što to znači biti stalno umorna, a najljepše je što svake noći na putu do zahoda, kad se tek probudim i još se ne sjetim svega što ne mogu i kad sam mekana – tada savijam desno koljeno i s lakoćom ga podižem visoko do struka.

Hvala ti Nina što si me pozvala da BUDEM promjena koju sam priželjkivala. Da BUDEM a ne da čekam da se nešto dogodi. Hvala što si me facilitirala i što si me doslovno izvukla sa dna. Sada znam da je zaista SVE moguće. Ograničenja ne postoje ipak mogu postati stvarnOvaj poziv je za VAS koji tražite nešto više. Mnogi mi pišete pitajući me kako i gdje da počnete – rećI ću vam, dođite.

“Pozvani ste da DOŽIVITE SEBEN.S

i. Pišite nam na accesspossibilities2020@gmail.com

Kako može biti još bolje od ovoga?

ŠTO JE SVE MOGUĆE SADA?

Share to:

Pretplati se!

Pretplati se na blog putem e-pošte i budi obaviješten o novim člancima

Slažem se da se ova e-mail adresa koristi za prijavu na newsletter