English

Moja Godina

Objavljeno, 18.12.2020. | Blog/Vlog

Moja najboolja osobina je da oduvijek vjerujem “Amazon svemir” i uvijek dobijem to što sam naručila. I puuno više od toga…

Prije godinu dana, imala sam tu “sreću” da sam opet srela Ninu Skorup – koja je nakon svih legendarnih stvari po kojima sam je znala i cijenila, (autorica i voditeljica emisija, novinarka i kolumnistica, pisac i dramaturginja…), sada bila CF – Certificirani Facilitator Access Consciousness-a. Do tada sam zaista probala SVE, dušom i tijelom i strastveno, ali sve je bilo nedovoljno brzo i učinkovito za okrutnu neuro-degeneraciju koja je uzimala sve više maha. Vapila sam za trenerom/guru/master-učiteljem koji će me poput Mister Miyagi-ja dovesti u formu pobjednice i umjesto nekog djedice u kimonu – došla mi je Nina 🙂

Našla me u krevetu u koji sam se legla odmoriti nakon što sam joj otišla otvoriti vrata na drugom dijelu stana. A jučer sam se popela na treći lat preskakujući po dvije stepenice. Mogu, jer radim 30-60 čučnjeva dnevno. I imam 15 kila više, ali na pravim mjestima. Nisam otečena nego “debela” i sretna.


Prije samo godinu dana, odabrala sam njezin Foundation Class, koji je u samo nekoliko dana razorio temelje mog života i ograničenja koje sam živjela i potpuno mi se promijenio život. Kao da sam svoje vozilo stavila u petu brzinu.


Ninina super-moć je da ne vjeruje u ograničenja, vidi potencijal i otvara prostore neograničenih mogućnosti koje je onda tako lako odabrati. Ako zaista želiš. I sve to čini s mekoćom, razumijevanjem i beskrajno osnažujuće ali bez popuštanja. “Ne mogu” ne prolazi kod nje.Sada, prije dva tjedna bila sam na još jenom Nininom Foundation Classu, uvijek drukčijem, koji raste i postaje sve moćniji kako i ona a i mi sudionici.
Moje tijelo, odnosi, financije, posao, život i sve, sve postalo je toliko veće, šire i ekspanzivnije da jedva imam sličnosti sa osobom koja sam bila prije samo mjesec dana. Opet je u samo 5 dana savila vrijeme i omogućila prostore za kvantne pomake. NE SAMO MENI, svima koji smo bili.

BARS Class otvara vrata. Tek nakon njega moguće je ići na slijedeći veliki Class – isto kao što bebi prvo dajemo tekuću hranu. Ninin Foundation Class je kao da vam je Morpheus dao crvenu pilulu – uvidite da možete kreirati svoju stvarnost onkraj ove matrice. I ne samo to – pokaže vam KAKO i tko ste, a uz to dobijete veliki priručnik s alatima!

Share to:

Pretplati se!

Pretplati se na blog putem e-pošte i budi obaviješten o novim člancima

Slažem se da se ova e-mail adresa koristi za prijavu na newsletter