English

Mala škola za Veliki život

Objavljeno, 1.10.2021. | Blog/Vlog, Klasovi

Bok ja sam Anđa. Žena – dijete. Iako sam daleko od puberteta, čini mi se da sam prvih 30 godina bila na auto-pilotu. Ali tako je to prije buđenja. Suprotno od nježnog otvaranja očiju, duhovno buđenje je više poput vatrenog krštenja.

I onda mi se zakomplicirao život i postao jako grub i okrutan i ostala sam sama a nisam brinula za sebe i nastavila sam zlostavljati „vozilo“ u kojem živim i kročim kroz život i dogodilo se da moje tijelo više nije moglo podnijeti moje ignoriranje njegovih vapaja, pa me je poslalo „u kut“. Iz šeste brzine sam završila u leru. Skužila sam da ako nemam sebe na svojoj strani – zaista nemam nikoga.

Sve dok je jednog dana nisam pronašla u ogledalu. Gledala me ona. Ujedno i moja zla maćeha i spasiteljica. Odlučila sam biti ovo drugo. Svoja najbolja prijateljica, majka i skrbnica.

Donedavno sam mislila da su mi ukradene godine a zapravo je to bio dar. Kao magisterij života, poklonjeno mi je vrijeme koje mogu posvetiti popravljanju učinjene štete. Ovako napisano na izgleda vrlo čisto i kao lagan slijed događaja. Ali nijeeeee – rekla bi jedna pjesma koju sam nedavno čula.

Tako sam krenula u školu života i naučila neprocjenjive lekcije i postala mudrac u cvijetu životne zrelosti. Zvuče li ti ove riječi prejako? Interesting point of view da to mislim. Ne želim ti reći da sam nešto veliko spoznala i da sam sada na kraju i obraćam ti se s visoka, ne. Učim te ono što i sama učim. Pozivam te u svoj proces. U Malu školu za veliki život.

Danas živimo u svijetu informacija. Sve što ću spomenuti referirat ću ti da potražiš ako te zanima više o tome. A ako ne, nekoliko stvari koje sam ja skužila i koje su mi pomogle, pomoći će ti kao što su i meni pomogle. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i kažem ti da možeš i ti. Nije bilo lako, neću ti lagati, ali moguće je. Putem sam pokupila dragocjene dragulje mudrosti i želim ih podijeliti s tobom.

Jednom tjedno, recimo u utorak, na ruby Tuesday, imat ću predavanje. Nemoraš se uključiti live, snimka ostaje u školici – facebook grupi u koju imaš pristup sa pretplatom koja ti nosi 4 predavanja i 2 druženja samnom i drugim polaznicima gdje ćeš moći postavljati pitanja i predlagati teme kojje te zanimaju za buduća predavanja.

Pretplata MALA ŠKOLA ZA VELIKI ŽIVOT je 250 kn mjesečno.

Upisi na andjamalaskola@gmail.com

POČINJEMO USKORO!

Share to:

Pretplati se!

Pretplati se na blog putem e-pošte i budi obaviješten o novim člancima

Slažem se da se ova e-mail adresa koristi za prijavu na newsletter